Öngösterim Görseli

Rektörümüz, Hocalarımız ve Öğrencilerimiz İftar Yemeğinde Buluştu

Üniversitemiz Ortak Dersler Koordinatörlüğü bünyesinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde açılmış olan SOC177 Dijital Pazarlama Uygulamaları dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim elemanı Ömer KARAPINAR’ın mentörlüğündeki öğrencilerimiz özel bir çalışma ile Üniversitemiz için dijital ortamlar üzerinde yapılabilecek tanıtım ve marka itibar yönetimi adına geliştirme faaliyetinde bulundular.

Geçtiğimiz haftalarda faaliyetlerinin sonuçlarını hocaları ile birlikte Üniversitemiz Yönetimine sunan öğrencilerimiz; Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT, Sayın Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Nurettin PARILTI, Yaşam Boyu Gelişim Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haydar ATEŞ ve Ortak Dersler Koordinatörümüz Doç. Dr. Serdar BADOĞLU ile bir iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Yemekte konuşan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT, öğrencilerimizin ortaya koyduğu çalışmalarından çok memnun olduğunu ve bu çalışmaların sonuçlarının Üniversitemizin dijital ortamlardaki faaliyetlerine kayda değer katkı sağlayacağını ifade etti. Samimi bir havada geçen yemek, katılanların hoş sohbetleri ardından son buldu.