Öngösterim Görseli

PHY 102 LAB – 2018-2019 Spring Semester Schedule and Lab Lists

Dear students,

PHY 102 laboratory experiments have been scheduled. Starting date for the lab sessions is 25 March 2019 Monday.

Please check the attached schedule and lab list fo find the dates and times at which you are supposed to attend each lab session.

Lab lists are based on sections, so first check your name in the list of the section in which you are attending PHY 102 lectures. If you cannot find your name, check the other lists and consult to Dr. M. Ali Olpak (Office 178 – Fakülteler Binası / e-mail: maolpak@thk.edu.tr ).

Have a nice weekend.

Değerli öğrenciler,

PHY 102 laboratuvar deneyleri programı yapılmıştır. Lab uygulamaları için başlangıç tarihi 25 Mart 2019 Pazartesi günüdür.

Her bir lab uygulamasına katılmanız beklenen tarihi ve saati öğrenmek için ekteki programı ve lab listelerini kontrol ediniz.

Lab listeleri şube bazındadır, dolayısıyla isminizi öncelikle PHY 102 derslerine katıldığınız şubenin listesinde kontrol ediniz. İsminizi bulamazsanız, diğer listeleri kontrol ediniz ve Dr. M. Ali Olpak ile iletişime geçiniz (Ofis 178 – Fakülteler Binası / e-mail: maolpak@thk.edu.tr ).

İyi haftasonları dileriz.

PHY_102_LAB_SCHEDULE_S1819