Öngösterim Görseli

MAT 304 dersi hakkında – Concerning MAT 304 course

Değerli öğrenciler,

MAT 304 dersi şubeleri dersi alacak bölümlere göre düzenlenmiştir. Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri her iki şubeye de kayıt olabilmektedir. Ders çakışmasından dolayı bazı öğrencilerimiz 2. şubeye kaydolamamakta, kontenjan dolduğu için 1. şubeye de kaydolamamaktadır. Ders programı 2. şubeye kaydolmaya elveren öğrencilerimizin kayıt döneminde veya ders ekle-bırak döneminde 2. şubeye geçiş yapmaları ders çakışması sorunu yaşayan arkadaşları için kolaylık sağlayacaktır.

Dear students,

MAT 304 course sections have been arranged in accordance with the departments to which the course is assigned. Students of Computer Engineering department can register to both sections. Some of our students cannot register to Section 2 due to course overlap, and cannot also register to Section 1 due to that the capacity is full. If the students whose course schedule is suitable for registering to Section 2 pass from Section 1 to Section 2 within the registration or add-drop week, this will be helpful for their colleagues who are dealing with course overlap problem.